Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je jedan muškarac skočio s perona na tračnice, 20-godišnji pripravnik željezničke policije hrabro je skočio spasiti ga.


Nesreća se dogodila u popodnevnim satima 9. srpnja na željezničkoj postaji u gradu Changli u kineskoj pokrajini Hebei. Sredovječni muškarac je skočio s perona na tračnice, a 20-godišnji pripravnik Li Yabo ga je pohitao spasiti.

Vezani članci HGSS spašavao turisticu kod Makarske - 2 HGSS-ovci spašavali turisticu kod Makarske, pogledajte što je obula za šetnju planinom Dio vlaka je pao u rijeku Mur Vlak pun školaraca iskočio iz tračnica i sletio u rijeku, ozlijeđeni zadobili lakše ozljede

>> Dječaku ruka zapela u vratima, vlak ga vukao za sobom!

Vlak koji je dolazio na peron se zaustavljao i nije vozio jako brzo, no bio je već na 20-ak metara od muškarca. Li je skočio i muškarca pokušao odvući s tračnica. Iako je strojovođa kočio iz sve snage vlak je udario obojicu. Samoubojica je zadobio ozljede glave i trbuha i pao u duboku komu, a Lijeve noge su postale krvava masa. Nakon što su ga kolege izvukle ispod vlaka u bolnici su mu morali amputirati noge. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.