Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlak udario obojicu

Pripravnik izgubio noge spašavajući samoubojicu od naleta vlaka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je jedan muškarac skočio s perona na tračnice, 20-godišnji pripravnik željezničke policije hrabro je skočio spasiti ga.

Nesreća se dogodila u popodnevnim satima 9. srpnja na željezničkoj postaji u gradu Changli u kineskoj pokrajini Hebei. Sredovječni muškarac je skočio s perona na tračnice, a 20-godišnji pripravnik Li Yabo ga je pohitao spasiti.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Američka obalna straža spasila tri brodolomca nakon tjedan dana na pustom otoku. Tri brodolomca Nasukali se na pustom otoku: Hranili se samo jednom namirnicom, a evo što ih je spasilo

>> Dječaku ruka zapela u vratima, vlak ga vukao za sobom!

Vlak koji je dolazio na peron se zaustavljao i nije vozio jako brzo, no bio je već na 20-ak metara od muškarca. Li je skočio i muškarca pokušao odvući s tračnica. Iako je strojovođa kočio iz sve snage vlak je udario obojicu. Samoubojica je zadobio ozljede glave i trbuha i pao u duboku komu, a Lijeve noge su postale krvava masa. Nakon što su ga kolege izvukle ispod vlaka u bolnici su mu morali amputirati noge. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene