Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašen brzom reakcijom

Dječaku ruka zapela u vratima, vlak ga vukao za sobom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osoblje željezničkog kolodvora i nekoliko putnika spasili su malenog dječaka kojem su vrata vagona uhvatila ručicu i vlak ga je počeo vući za sobom.

Incident se dogodio prošli petak u južnoj kineskoj provinciji Guangdong. Brzi vlak je kao i obično na peronu u gradu Shaoguanu stao u 19:30 sati. Dječak i njegovi roditelji ušli su u vlak, no dvogodišnjak se u jednom trenutku istrgnuo i izašao iz vagona. U tom trenutku vrata su se zatvorila i uhvatila mu ručicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važni napredak Napravili levitirajući vlak koji vozi po običnoj pruzi: Moći će razviti brzinu do 200 kilometara na sat Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život

>> Dječaku zapela glava među rešetkama, visio s 4. kata

Dječak je počeo glasno plakati kad je vlak krenuo i počeo ga vući za sobom. Dječakovi roditelji su bili šokirani. Srećom, u vagonu je bilo nekoliko prisutnih putnika koji su odmah pritisnuli gumb za hitne slučajeve i počeli vikati. Netko je razbio prozor, no vlak je još išao. Srećom, na peronu su bili zaposlenici željezničkog kolodvora. Jedan od njih je spazio dječaka u kritičnom trenutku. Potrčao je i uhvatio dječaka koji je visio iz vlaka i s njim u rukama počeo trčati uz vlak. Nakon manje od minute vlak se zaustavio, a osoblje kolodvora ih je zateklo gotovo na samom kraju platforme. Dječak je prošao tek s ogrebotinama. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene