Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

To je trebao biti jedan običan dan, a onda se dogodio pogodak u glavu.


Želeći pokazati da je dio naroda, 52-godišnji Nicolas Maduro sjeo je za volan autobusa i provozao vozilo ulicama Arague u Venezueli. Time je želio pokazao da nije zabravio otkud dolazi, jer je nekad za život zarađivao vozeći autobus, piše Guardian.

Vezani članci Muškarac koji je izazvao talačku krizu Je li nedavna talačka kriza u Zagrebu mogla biti spriječena? Unutarnji nadzor pokrenuli i policija i Ministarstvo Zgrada Zvonimira Frka Petešića - 1 Tko koristi državne stanove: Od 128 stanova koje država ima u svom vlasništvu - njih 35 još je slobodno!

Dok se za volanom sentimentalno prisjećao svoje bivše karijere, u glavu mu je iz gomile okupljenih građana doletio - mango! Ovo voće na kojem je bila napisana poruka 'Nazovi me ako možeš', na predsjednika je bacila jedna žena.

Crne plombe koštale zdravlja lijepu voditeljicu

Službenici iz Madurovog ureda stupili su u kontakt sa ženom i, kako se otkrilo, morala je odseliti iz kuće u kojoj je živjela, a nije imala kamo te se nadala da će joj predsjednik pomoći. Predsjednik Venezuele sve je ovo objavio na televiziji, a potom se ženi javno obratio riječima: 'Odobrio sam ti stan Marley, kao dio velike venezuelanske misije udomljavanja', rekao je te obećao da će pojesti mango kojeg je bacila na njega.

Venezulea: Maduro naredio uhićenje oporbenog vođe

Unatoč ovom i sličnim populističkim potezima, podrška građana Venezuele Maduru veoma je niska. Svega 28,8 % odobrava njegovo vođenje zemlje, dok 45 % birača namjerava glasovati za opoziciju na ovogodišnjim parlamentarnim izborima.

Nestašice hrane i lijekova uzrokovane strogom kontrolom valute, otežale su život, naročito velikom broju siromašnih građana. Stoga je ovaj Madurov potez dočekan 'na nož' i mnogi ga ondje zbog njega ismijavaju. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju