Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Isprika Browna zbog gubitka pojedinosti o polovini populacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski premijer Gordon Brown ispričao se zato što je britanska porezna uprava izgubila pojedinosti o gotovo polovini populacije, što je težak udarac laburističkoj vladi.

Pogreškom koja se smatra najvećim britanskim sigurnosnim kiksem, nestala je poštanska pošiljka s dva računalna diska na kojima su podaci o 25 milijuna ljudi koji su sada u opasnosti da im kriminalci ukradu identitet.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potrebna hitna suradnja Brown: Prijetnja Al Kaide aktualna i u novom desetljeću Slika nije dostupna Na Twitteru ostavio poruku Trogodišnji sin premijera izazvao zbrku na burzi

Duboko žalim i ispričavam se zbog neugodnosti i brige koja je nanesena milijunima obitelji", rekao je Brown pred parlamentom na pitanje o gubitku podataka.

"Kad se pogreške dogode... Imamo dužnost učiniti sve što možemo da zaštitimo javnost", rekao je i obećao razmatranje sustava sigurnosti osobnih podataka.

Vlada tvrdi kako nema dokaza da su diskovi, koji su nestali kad su poslani preko dostavne tvrtke TNT-a, pali u pogrešne ruke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene