Obavijesti Video Pretražite Navigacija
borba za život

VIDEO Dramatična snimka spašavanja žene iz automobila koji nosi bujica: "Bili smo u šoku, vikala je upomoć!"

Poplave u Sloveniji - 1
Poplave u Sloveniji - 1 Ziga Zivulovic jr./Pixsell
Aktualno Galerija Poplave u Sloveniji - 1 Poplave u Sloveniji - 1 Foto: Ziga Zivulovic jr./Pixsell Poplave u Sloveniji - 4 Poplave u Sloveniji - 4 Foto: Ziga Zivulovic jr./Pixsell Poplave u Sloveniji - 5 Poplave u Sloveniji - 5 Foto: Ziga Zivulovic jr./Pixsell Poplave u Sloveniji - 3 Poplave u Sloveniji - 3 Foto: Ziga Zivulovic jr./Pixsell +4 Poplave u Sloveniji - 2 Galerija 1/9 >>
Vozačicu u Sloveniji nosila je bujica, vikala je tražeći pomoć, a srećom u blizini su se našli alpinisti koji su imali opremu jer vatrogasci nisu mogli doći do potopljenog mjesta Poljana.

U mjestu Poljana potopljena je cesta, a bujica je bila toliko jaka da je u jednom trenutku odnijela automobil u kojemu se nalazila žena.

"Hvala Bogu, spasili smo gospođu iz auta. Gospođa je na sigurnom, jako je sretna što je preživjela ovaj horor", ispričao je jedan od spašavatelja, Jasmin Bajrektarevič, za portal Koroška Čveka koji je objavio snimku.

Srećom, u blizini su se našla dvojica alpinista koji su imali opremu.

"Mislim da smo svi bili malo u šoku. Gospođa je iz auta vikala upomoć, a mi smo brzo djelovali jer smo shvatili da vatrogasci ne mogu do nas", dodao je.

Slovenija se našla na udaru velikih poplava zbog kojih je u mnogim mjestima proglašena opća opasnost. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene