Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika akcija policije

Policija pretresa brojne lokacije, privedeno šest osoba u BiH: Tiskali duple ulaznice i novac uzimali sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u tri kantona u BiH pretresa brojne lokacije. Privedeno je šest osoba.

Federalna uprava policije započela je veliku akciju pod imenom "Memory". Policajci pretresaju 11 lokacija u Kantonu Sarajevo, Tuzlanskom kantonu i Hercegovačko-neretvanskom kantonu. Privedeno je šest osoba.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Avaz piše da se radi o kaznenim djelima udruživanja i zlouporabe položaja. Neslužbeno se doznaje kako su kaznena djela povezana s pojedinim muzejima. Jedan od objekata u kojemu policajci obavljaju pretres jest Muzej zločina protiv čovječnosti i genocida u Sarajevu.

Privedeni su osumnjičeni da su nezakonito tiskali duple ulaznice za muzeje i prodavali ih, a novac zadržavali za sebe.

"Šest osoba koje su pod istragom sumnjiče se da su od srpnja 2017. godine tiskali duple ulaznice za Muzeje protiv čovječnosti i genocida u Sarajevu i Mostaru. Prodavali su ih, a novac od prodaje zadržavali su za sebe", potvrdila je glasnogovornica sarajevskog Tužiteljstva Azra Bavčić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene