Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tinejdžeri svjedočili ubojstvu?

Glavnog osumnjičenog za ubojstvo Madeleine McCann policija povezuje sa stravičnom smrću dječaka nestalog 1998. godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Christian Brueckner, glavni osumnjičenik za ubojstvo nestale Madeleine McCann, pod istragom je i zbog stravičnog slučaja silovanja i ubojstva 13-godišnjeg dječaka iz Frankfurta 1998. godine.

Policija Christiana Bruecknera, glavnog osumnjičenog za nestanak i ubojstvo Madeleine McCann, istražuje i u vezi s nestankom i smrću dječaka nestalog u Frankfurtu 1998. godine. Riječ je o Tristanu Brubachu koji je u vrijeme nestanka imao 13 godina, a njegovo osakaćeno tijelo pronađeno je ispod podvožnjaka u Frankfurtu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "mora priznati" Bivši prijatelj osumnjičenog za nestanak malene Maddie: "Bio je pervertit, svi smo to mislili. Definitivno je kriv" Slika nije dostupna Novi detalji u istrazi Njemački tužitelj: ''Vjerujemo da je mrtva, ali nemamo dovoljno dokaza da bismo izdali nalog za osumnjičenika u Njemačkoj za ubojstvo Madeleine McCann''

Istražitelji su tada utvrdili da je ubojica nesretnog dječaka pretukao, mučio, silovao i davio, a naposljetku mu je prerezan vrat. Nakon što ga je ubio, ubojica je odrezao i dijelove dječakova tijela.

Troje tinejdžera prijavili su policiji 1998. da vidjeli mogućeg ubojicu dječaka, a opis koji su dali policiji podudara se s opisom Christiana Bruecknera. Ispričali su da su nestalog dječaka vidjeli 10 minuta prije nego što su uočili muškarca koji se ''bori s nečim'' ispod podvožnjaka, prenosi Daily Mail. Istražitelji vjeruju da su trojica tinejdžera iz daljine svjedočila stravičnom ubojstvu 13-godišnjaka.

Ovo je već četvrti slučaj nestanka djeteta s kojim se povezuje Christian Bruecknera. Osim što je glavni osumnjičenik u slučaju Madeleine McCann, sumnja se da bi mogao biti povezan i s nestankom petogodišnje Inge Gehricke u Njemačkoj te šestogodišnjeg Renéa Hassea, također iz Njemačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene