Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MISTERIOZNI NESTANAK

Stravično otkriće na imanju na kojem je živio muškarac koji se sumnjiči za otmicu malene Maddie: Zašto je policiji trebalo toliko dugo da ga osumnjiči nakon ovih šokantnih nalaza?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je na imanju na kojem je živio Christian Brueckner prije četiri godine pronašla pedofilski sadržaj i odjeću za djevojčice. Njemački istražitelji s Bruecknerom povezuju i nestanak dječaka prije 24 godine.

Prije četiri godine njemačka je policija pretraživala zapušteno imanje u okrugu Börde u njemačkoj saveznoj pokrajini Sachsen-Anhalt. Na tom je imanju živio 43-godišnji Christian Brueckner, glavni osumnjičeni za nestanak i smrt Madeleine McCann. Riječ je o bivšoj tvornici u kojoj su se nekada proizvodili papir i kutije. Imanje je kasnije zaraslo u travu, a Brueckner je živio u starim barakama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nestala Cijeli svijet prati misterij već 13 godina: Novca sve manje, a očekivanja sve veća Slika nije dostupna ISTRAGA U NJEMAČKOJ Nakon šokantnog otkrića o nestanku djevojčice Madeleine McCann, britanska policija zatrpana novim dojavama

Policija je na tom imanju prije četiri godine iskopala rupe u kojima je pronašla životinjske kosti i materijal s pedofilskim sadržajem, piše njemački Bild. Osim toga je pronađena i odjeća za djevojčice, a istraga je pokazala da Brueckner nije imao obitelj niti rođake kojima je mogla pripadati pronađena odjeća.

Povezan s nestancima još dvoje djece?

Državno odvjetništvo u Stendalu objavilo je u petak da ispituje poveznice između slučaja nestale Maddie McCann i nestanka petogodišnje Inge Gehricke 2015. godine u jednoj šumi nedaleko od Braunschweiga gdje je osumnjičeni Christian Brueckner u to vrijeme živio.

Njemački detektivi kontaktirali su još jednu obitelj čije je dijete nestalo, piše Daily Mail. Riječ je o šestogodišnjem Renéu Hasseu iz Njemačke koji je nestao na obiteljskom odmoru u portugalskom Algarveu prije 24 godine.

Otac nestalog dječaka, Andreas Hasee rekao je da ga je prvi put nakon 20 godina nazvao istražitelj iz Federalnog ureda za kriminalističku policiju (BKA) i rekao da ponovno istražuju slučaj dječakove otmice s plaže u Praia da Luza. Plavokosi dječak nestao je 11 godina prije nestanka Britanke Madeleine McCann.

Christian Brueckner je prije još prije sedam godina označen kao ključna osoba u nestanku Madeleine McCann, ali tu je informaciju njemačka policija ignorirala, tvrdi njemački Spiegel. Policiji je izvještaj u kojem stoji da se Bruecknera sumnjiči za nestanak Maddie McCann poslan 2013., dvije godine prije nestanka Inge Gehricke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene