Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obdukcija je gotova

Peti osumnjičeni za Vanjino ubojstvo je dječji trener! Uhitili ga u sportskoj školi, roditelji i djeca ga obožavali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bore Videvski jedan je od trojice privedenih osumnjičenika, uz Velibora Maneva i Vlatka Kešiševa.

Obdukcija tijela 14-godišnje Vanje Gorčevske u Institutu za sudsku medicinu i kriminologiju u Skoplju završena je i tijelo je predano obitelji. Analize nakon obdukcije trebaju utvrditi uzroke nasilne smrti te  vrijeme kada je djevojčica umrla. 

Za ubojstvo djevojčice Vanje Gorčevske osumnjičeno je pet osoba, a među njima je i karatist iz Velesa. Sportaš iz Velesa Bore Videvski nalazi se u pritvoru, a uhićen je u svojoj sportskoj školi borilačkih vještina.

Osim za otmicu, sva su trojica osumnjičena za dvostruko ubojstvo Vanje (14) i 74-godišnjeg Panče Žeževskog, frizera iz Velesa. Određen im je pritvor do 48 sati.

Pročitajte i ovo Vanja Rekonstrukcija otmice Cure stravični detalji o ubojstvu djevojčice Vanje: Sve je započelo prodajom stana?

Videvski je na profilu na Facebooku objavljivao fotografije s djecom koju je trenirao borilačke sportove. Komentari ispod fotografija govore da je osumnjičeni Bore bio majstor u sportu, ali i da su ga natjecatelji i njihovi roditelji obožavali.

Za sada nije poznato koja je bila njegova uloga u otmici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lice s hrvatske tjeralice! Ovog monstruma zbog ubojstva djevojčice traži cijeli Balkan: Kontroverzni biznismen i političar tijekom otmice objavljivao političke poruke

Pročitajte i ovo Ilustracija strašno! U autu pronašli teško ozlijeđenu bebu, vozač pobjegao, a onda je šokirao policiju: "Ja sam otac!"

Videvski je tajno izveden pred suca, u sudnicu je doveden kroz garažu Kaznenog suda, a zatim u lift do trećeg kata zgrade.

Prema pisanjima portala Fokus, sva se trojica nalaze u odvojenim prostorijama, kako ne bi bili meta pobune ostalih zatvorenika. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene