Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dvoje ozlijeđenih

Otkriven uzrok eksplozije u Smederevu? "Duže vrijeme molio ih je da plate"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eksploziv u Smederevu aktivirao je vlasnik stana koji je i poginuo. Ozlijeđene su dvije osobe.

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u eksploziji u četvrtak oko 20:30 u Smederevu u Srbiji. Oštećena su tri kata zgrade i raznesen je dio krova. U nesreći su ozlijeđeni brat i sestra, cijela je zgrada evakuirana, a građani su se sinoć spontano okupili u blizini mjesta eksplozije.

Iako se sumnjalo na eksploziju plinske boce, Blic navodi da je eksploziv aktivirao vlasnik stana Đ. A. (57) na petom katu, nakon svađe sa stanarima kojima je iznajmio stan. Poginuo je u eksploziji. 

Navodno je vlasnik stana već duže vrijeme bio u sukobu sa stanarima, pokušao ih je iseliti jer mu već duže vrijeme nisu plaćali stanarinu. 

Pročitajte i ovo Jezero Loch Ness - 2 slavna nessie Pojavile se nove fotografije misterioznog čudovišta iz Loch Nessa? "Rijetkost je vidjeti nešto tako jasno na površini"

"On je njih duže vrijeme molio da plate. Pokušavao ih je iseliti, ali bezuspješno. Navodno je sinoć došao i aktivirao eksploziv", ispričao je izvor za Blic. 

Svjedok eksplozije ispričao je što se događalo u četvrtak navečer. 

"Počela su padati stakla. Vidio sam da ljudi izlaze iz zgrade. Čuo sam vrisak. Išao sam od stana do stana kako bih pitao ljude trebaju li pomoć", rekao je svjedok. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene