Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okončana potraga

Njemačka policija uhitila alžirskog izbjeglicu, odbjeglog iz bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićenjem alžirskog izbjeglice koji je tijekom srijede pobjegao iz psihijatrijske ustanove, okončan je posljednji u nizu incidenata koji je uznemirio Nijemce posljednjih dana.

Njemačka policija uhitila je u noći sa srijede na četvrtak 19-ogodišnjeg mladića, alžirskog izbjeglicu, koji je ranije tijekom srijede pobjegao iz psihijatrijske ustanove vičući: "raznijet ću vas", čime je okončan posljednji u nizu incidenata koji je uznemirio Nijemce posljednjih dana.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Policija u gradu Bremenu, na sjeverozapadu Njemačke, mladića je uhitila na glavnoj željezničkoj postaji nakon što ga je satima pokušavala uloviti te pritom evakuirala i lokalni trgovački centar naznačivši da to "nije antiteroristička operacija".

"Nema dokaza bilo kakve opasnosti i ovo nije antiteroristička operacija", rekla je s tim u vezi glasnogovornica policije.

Policija trenutačno provodi istragu, no za sada je poznato da je riječ o mladiću koji je prošli vikend proveo u zatočeništvu zbog nekoliko krađa te da je simpatizer Islamske države i ubojice koji je prošlog petka u Muenchenu ubio devet ljudi. No po riječima predstavnika policije, osim njegovih izjava s tim u vezi nema nikakvih dokaza o bilo kakvim vezama s njima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene