Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nijemac ubio Hrvata u Mađarskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mađarska je policija uhitila Nijemca osumnjičenog da je u utorak iz vatrenog oružja ubio hrvatskog državljanina i teško ranio suprugu žrtve na imanju u blizini jezera Balaton, priopćila je lokalna policija, izvijestila je mađarska agencija MTI.

Ranije je izviješteno da je žrtva njemački državljanin no utvrđeno je da je riječ o hrvatskom državljaninu. 

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Mađarskoj - 1 Nesretni Orbanovom vladom Nezadovoljni Mađari izašli na ulice: "Ne očekujem ništa od ove vlade, neće ništa promijeniti" Viktor Orban Parlament uskoro zasjeda Švedska bi uskoro mogla ući u NATO, Orban poručio: "Spor će uskoro biti riješen"

Automobil s njemačkim tablicama došao je do zgrade gradskog vijeća Balatonoszoda u utorak ujutro a putnici su pucnjavu prijavili djelatniku gradske uprave koji je obavijestio policiju i hitnu pomoć.

Dok je došla hitna pomoć žrtva, u svojim četrdesetim godinama, je preminula a njegova je supruga žurno prevezena helikopterom hitne pomoći u bolnicu.

Istraga je još u tijeku no raspoložive informacije sugeriraju da je pucnjava vjerojatno bila rezultat spora financijske naravi.

Lokalni dopisnik agencije MTI od mještana je doznao da je imanje na kojem je došlo do pucnjave bilo u vlasništvu čovjeka koji je pucao na žrtvu i ženu. 

Na imanju je ranije živjela i žena ali je ostavila vlasnika zbog drugog muškarca, koji je ubijen u incidentu, rekli su mještani.

Uhićeni muškarac je s ozljedama uzrokovanim tučnjavom, među ostalima i lomom noge, prebačen u bolnicu u Siofoku a njegovu bolničku sobu čuva policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene