Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U NJEMAČKOJ

Nevjerojatni prizori s autoceste: Vozač se okrenuo i iza sebe ugledao plamen...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu je u ranim jutarnjim satima izbio požar na kamionu koji je prevozio automobile na njemačkoj autocesti A22. Vatrogasci su fotografirali nevjerojatne prizore i objavili ih na društvenim mrežama.

Do požara na vozilu za prijevoz automobila došlo je u ranim jutarnjim satima, malo iza 4 sata, na A22, dionici između gradova Bozen Nord i Klausen. Požar se proširio i na obližnju šumu, ali je ubrzo ugašen.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Na teren su izašle ekipe četiri vatrogasnih postrojbi. Nekoliko dostavnih vozila koji su bila na kamionu u potpunosti su izgorjela.

Prema prvim informacijama, vatra je izbila upravo na prikolici. Vozač kamiona je zaustavio vozilo nakon što je ugledao plamen iza sebe. Pozvao je vatrogasce koji su požar ugasili te potom nekoliko sati proveli u čišćenju okoliša.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene