Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđeni nekrofil

Stravičan zločin: Pozvao djevojčicu (6) u svoj dom pa joj prerezao grkljan i silovao je nakon smrti

Sven Messner
Sven Messner Foto: Screenshot / Facebook
Muškarac koji je pozvao šestogodišnju djevojčicu na druženje s njegovim sinom pa je kasnije ubio i seksualno zlostavljao njezino tijelo osuđen je na doživotni zatvor.

Sven Messner (34) pozvao je djevojčicu na druženje s njegovim sinom u dom u Baden-Badenu nakon što su se sprijateljili u lokalnom parku. Majka djevojčice isprva nije bila za tu ideju, no ipak je pristala.

Spavanje nije bilo planirano, no djeca su molila roditelje da provedu noć zajedno. Majka je svoju kćer poljubila, zagrlila i rekla joj da se vide sutradan.

Messner je šestogodišnoj djevojčici prerezao grkljan i ubo je nožem u trbuh između ponoći i tri ujutro. Nakon toga seksualno je zlostavljao tijelo djevojčice.

Zločin je pokušao sakriti paljenjem lampica na božićnom drvcu i plinom u pećnici. U goruću kuću upali su vatrogasci, a pedofil je pronađen u vrtu bez svijesti. Njegov sin preživio je požar.

Majka djevojčice ujutro se pojavila pred kućom jer ju Messner nije doveo kući kako je bilo planirano. Kada joj je susjed rekao da je izbio požar i da je vidio lokvu krvi, žena se onesvijestila.

Pročitajte i ovo Papa Benedikt XVI. Benedikt XVI. Bivši papa voljan je svjedočiti o seksualnom zlostavljanju: Slučaj usmjeren na svećenika pedofila

Tek je kasnije saznala za brutalan zločin i način na koji joj je kći ubijena. Mike Messner, pedofilov brat, kazao je da je prije volio svojeg brata, no sada ga mrzi. "Mora da je vrag ušao u njega", rekao je, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija ČEKA SE SABOR Pedofila poslali u udrugu za djecu - kad će se to prestati događati? Vlada je usvojila neke izmjene, ali...

Dok je čekao suđenje u zatvoru, Messner je odbio pregled psihijatra i nekoliko puta si je pokušao oduzeti život. Nije imao komentar tijekom suđenja. Ubojstvo se dogodilo 19. prosinca prošle godine u Messnerovoj kući.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene