Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IMALA JE KRATKI FITILJ

Susjedima pozlilo od prizora: U stanu pronađena tijela izbodene djece, uhićena majka (24)

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Policija je izašla na teren zbog nestabilnog ponašanja 24-godišnjakinje, ali ono što su otkrili u stanu u Bronxu nakon što su je odveli ih je šokiralo.

Djeca u dobi od 11 mjeseci i tri godine imala su višestruke ubodne rane na vratu i trupu kad ih je pronašla policija. Prevezena su u bolnicu gdje su preminula od težine ozljeda, piše The New York Times i dodaje kako identitet djece, kao ni majke nije otkriven.

Policija je dobila dojavu u subotu u 19:20 po lokalnom vremenu, da žena pokušava podmetnuti požar blizu kuhinje na trećem katu u kompleksu Mount Hope u Bronxu. Izašli su na intervenciju i te je tamo zatekli golu. Žena im se predala bez opiranja pa su je odveli u postaju, a potom i u bolnicu na evaluaciju. No ubrzo nakon toga, u 19:55, policija je dobila još jednu dojavu da je na istoj lokaciji pronađeno dvoje djece koje ne diše. Djeca su prevezena u bolnicu Columbia Presbyterian, ali nije im bilo spasa.

Nakon tragedije susjedi su u šoku i pokušavaju procesuirati što se dogodilo.

Pročitajte i ovo U Londonu izbodena dvojica mladića Jesu li smrti povezane? Misterij u Londonu, policija na nogama: Dvojica tinejdžera izbodena na smrt na različitim lokacijama u skoro isto vrijeme

"Muka mi je. Povraćam", kazala je Charlotte Obiri (47) koja je vidjela kako hitna pomoć izvozi djecu iz zgrade.

"Bebu su oživljavali, a dječak je bio na kolicima - izgledao je beživotno", opisala je Obiri za The New York Times.

Michelle Rivera (23) kazala je kako je 24-godišnja majka bila problematična i dodaje kako su joj svi nudili pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sin policajca Četvero mrtvih nakon pucnjave u školi: Napadač imao kukasti križ zakačen za prsluk, dvije godine planirao masakr

"Uvijek je imala problema s partnerom. Imala je kratak fitilj, pogotovo s djecom. Jako bi se razljutila kad bi dijete zaplakalo jer treba bočicu. Nikad nije imala strpljenja", kazala je Rivera.

Policija za sad nije otkrila sumnjiči li majku za ubojstvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene