Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Talijanski' način

Najseksipilnija ministrica bila u vezi s Berlusconijevim protivnikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši toples model i sadašnja ministrica u talijanskoj vladi Mara Carfagna, koja slovi za najseksi političarku na svijetu, bila je u vezi s nekadašnjim Berlusconijevim prijateljem.

Carfagna koja vodi Ministarstvo jednakih mogućnosti je održavala romansu s 45-godišnjim zastupnikom Italom Bocchinom koji je nekoć podupirao premijera Silvija Berlusconija, a sada je član stranke koju vodi najveći protivnik premijerove politike Gianfranco Fini. Tajni odnos lijepe ministrice i političara otkrila je Bocchinova supruga Gabriella Buontempo i to u intervjuu za talijanski Vanity Fair.

Pročitajte i ovo Imane Fadil (Foto: AFP) Je li otrovana? Misteriozna smrt marokanske manekenke i stalne gošće Berlusconijevih "bunga bunga" zabava Slika nije dostupna 'Zemlja treba spokoj' Hoće li presuda Berlusconiju uzdrmati talijansku vladu?

Cijelu priču pokrenula je unuka bivšeg diktatora, Alessandra Mussolini koja ih je uslikala mobitelom dok su razgovarali u parlamentu ne skrivajući svoju bliskost. Mara Carfagna vratila joj je uvredom na svom izvornom dijalektu. Nazvala ju je 'una vajassa' što u prijevodu znači 'ribareva žena'.

>> FOTO: Sve Berlusconijeve žene

>> Berlusconi je i njima plaćao za seks?

>> Najseksi ministrica svijeta pokazala svoje draži na plaži!

Berlusconi je 35-godišnju Carfagnu primijetio na televizijskom snimanju 2007. godine. 'Da nisam oženjen, odmah bih te oženio', kazao joj je tada. Godinu dana poslije Carfagna je sjela na stolicu ministrice u Berlusconijevoj vladi.

Nedavno se talijanskim medijima proširila informacija kako jedan portal posjeduje kompromitirajuće fotografije ljubavnog para koje planira objaviti. 'Ako te fotografije zaista postoje trebalo bi ih objaviti. Nije da nisam znala da me suprug vara, no afera je sad gotova i Italo je s njom završio', kazala je Buontempo dodajući kako mu je sve oprostila, piše Telegraph.

Tvrdi da je njen muž upravljao Carfagnom kao daljinskim upravljačem te da joj je drago da je sve gotovo jer se ova ipak u lipnju udaje za bogatog poduzetnika. 'U SAD-u političari bi morali odstupiti s dužnosti zbog mnogo manjih stvari, no ovo je Italija i ako nemaš barem jednog ljubavnika, onda si gubitnik', kazala je. Protagonisti sage, Mara Carfagna i Italo Bocchino su opovrgnuli glasine o vezi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene