Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Don Juan de Silvio

Berlusconi je i njima plaćao za seks?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među 33 mlade žene za koje odvjetništvo tvrdi da su sudjelovale u zabavama u vili talijanskog premijera Silvia Berlusconija, tj. kojima je navodno plaćao za seks, pojavila su se i imena atraktivnih blizanki Marianne i Manuele Ferrera.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Cvijet Nakon još par hladnih jutra Promjena vremena bila je silovita, ali ne i dugotrajna: Uskoro se očekuje povratak proljeća

25-godišnje blizanke Manuela i Marianna dobro su poznate talianskoj javnosti jer na nacionalnoj televiziji oskudno odjevene vode vremensku prognozu, piše Daily Mail. Osim njih, 'isplivalo' je i ime 28-godišnje Maylin Aguirre, talijanske kandidatkinje za Miss, te 18-godišnje kraljice ljepote Ambre Battilane.

>> FOTO: Sve Berlusconijeve žene

Talijanski premijer na sve optužbe samo odmahuje rukom. 'Ja ću uskoro napuniti 75 godina. 33 djevojke u samo dva mjeseca. Ma dajte, pa to bi bilo previše i za 30-godišnjaka', kazao je Berlusconi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene