Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na vrata došao 'dostavljač'

NADZORNA KAMERA Pljačkaš elektrošokerom napao draguljara, otjeran batom za meso

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorna kamera snimila je zastrašujući trenutak kada je draguljar multimilijunaš napadnut elektrošokerom tijekom pokušaja pljačke, a njegova hrabra zaručnica otjerala je napadača s batom za meso.

Britanskog draguljara Nigela Blackburna, poznatog kao Goldfinger, napao je pljačkaš koji se predstavljao kao dostavljač, piše Metro. Paul Grimshaw koristio je elektrošoker kako bi svladao bogatog poduzetnika. Međutim, hrabra zaručnica Pranee Rice otjerala je Grimshawa, naoružana samo batom za meso.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Ilustracija nije prvi napad Maskirani nasilnik napao svećenika: Stavio mu nož pod grlo, prvo ga opljačkao, a onda se vratio...

Policija elektrošokerom 'smirivala' staricu

Incident, koji se dogodio u domu Blackburna u Leicestershireu, zabilježen je nadzornom kamerom. Pljačkaš je ulovljen jer su na mjestu napada pronađeni njegovi otisci prstiju. Ovog je tjedna osuđen na osam godina zatvora nakon što je priznao napad tijekom pljačke i posjedovanje elektrošokera s namjerom da počini pljačku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene