Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na meti kritika

OVAKO je Bill Gates upoznao predsjednicu J.Koreje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najkritiziraniji čovjek dana u Južnoj Koreji zasigurno je Bill Gates. On je pri upoznavanju s južnokorejskom predsjednicom držao ruku u džepu.

Drugi najbogatiji čovjek na svijetu, Bill Gates, našao se u središtu rasprava nakon što je pri upoznavanju i rukovanju s južnokorejskom predsjednicom Park Geun-hye drugu ruku držao džepu. Čelnik Microsofta našao se na meti jakih kritika južnokorejskih medija koji ovakvu gestu smatraju neprikladnom i znakom nepoštovanja, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države Kim Jin-pyo na Dolcu - 2 Dočekali ga Plenković i Jandroković Šou na Dolcu: Visoki gost iz Koreje nabio šiltericu na glavu pa limune pokušao platiti karticom

>> Bill Gates: Donirat ću svoje bogatstvo, novac mi ne znači ništa

Inače, u ovoj zemlji, ali i u većem dijelu Azije, rukovanje jednom rukom  općenito se smatra neprikladnim te je 'rezervirano' za mlađe osobe ili jako dobre prijatelje.

Bill Gates posjetio je Južnu Koreju kako bi održao predavanje o svojoj humanitarnoj organizaciji, a osim predsjednice Park susreo se i sa studentima i direktorima Samsunga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene