Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac je uzeo grablje u ruke, a onda začuo prasak. Uskoro se u čudu dizao s poda...U ustima je osjećao okus krvi, a noga mu je gorjela.


Sean O'Connor iz Atlante ima razlog za biti zahvalan - bio je dovoljno sretan da preživi udar munje koja ga je doslovno izula iz njegovih čizama.

Vezani članci Slika nije dostupna Olujno nevrijeme u Zadru: Krak munje prošao kroz instalacije i izazvao požar Slika nije dostupna VIDEO Brutalan trenutak u vožnji!

On je u subotu ujutro odlučio raditi u dvorištu. Vrijeme je bilo sunčano - nije vidio niti čuo munje i grmljavinu.

VIDEO Brutalan trenutak u vožnji!

'Baš kad sam uzeo grablje čuo sam glasan prasak', rekao je i nastavio: 'Nekoliko trenutaka kasnije dizao sam se s poda, u ustima sam osjećao okus krvi. Primijetio sam da mi noga malo gori'.

Bio je sam kod kuće i trebalo mu je neko vrijeme da shvati što se dogodilo. Osjećao je miris spaljene kose, a kada je pogledao prema prilazu vidio je svoje čizme. Više nisu bile na njegovim nogama, a 'jedna od njih se pušila'. I tada je shvatio što se dogodilo.

Vis: Grom aktivirao bombe i izazvao eksploziju

Nazvao je suprugu, a onda mobitelom snimio čizme i krvavi jezik kao dokaz da se ne šali. Rekla mu je da odmah ide na hitnu gdje su ga liječnici odlučili zadržati u bolnici preko noći.

Njegova djeca misle da je cool, a on je itekako svjestan ozbiljnosti situacije i smatra se vrlo sretnim čovjekom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook