Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve snimljeno

VIDEO Brutalan trenutak u vožnji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Udar groma uništio je elektriku automobila zbog čega su se vrata automatski zaključala, a mi nisamo mogli izaći', prepričava vozač stravične trenutke.

Mirna i sigurna vožnja po autoputu kod mjesta Tofield u Kanadi u sekundi se pretvorila u pravu noćnu moru, za ovaj kanadski bračni par. Naime, njihov je automobil udario grom, toliko snažno da je automobil eksplodirao.

Pročitajte i ovo Mjesto nesreće na A6 Završen očevid Nesreća na A6: Sudarila se dva teretna vozila, jedno u potpunosti izgorjelo Ilustracija kontrola prometa Gužva na autocesti A1: Policija provodila akciju

Urnebesna CIA: Priključili se Twitteru i izazvali oduševljenje

Vatra je počela gutati automobil u kojem je svake sekunde bilo sve više i više dima. 'Zračni jastuci su se aktivirali, a udar je uništio elektriku automobila zbog čega su se vrata automatski zaključala,a mi nisamo mogli izaći', rekao je Al Perry koji je, nakon što je uspio zaustaviti automobil, pokušavao razbiti prozor, no kako kaže, gusti crni dim počeo je puniti automobil što im je uvelike otežalo disanje.

'Kako ćemo se izvući? Ovo je lijes!', rekao je Al u jednom trenutku svojoj supruzi koja se nalazila s njim u gorućem automobilu.

Na sreću Al i njegova supruga Betty uspjeli su na vrijeme izaći iz gorućeg automobila zahvaljujući policiji koja je bila u automobilu iza njihovog.

Udar munje u automobil ovog kanadskog para snimile su nadzorne kamere, pogledajte u VIDEU kako je to izgledalo!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene