Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin u malom mjestu

Masakr u Illinoisu: Izrešetao cijelu obitelj, poštedio malo dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neimenovani je napadač hicima iz vatrenog oružja izrešetao petero ljudi, navodno članova iste obitelji u jednom mjestašcu u američkoj saveznoj državi Illinois. I sam je ranjen prilikom razmjene vatre s policijom koja ga je na kraju uhitila.

Policija američke savezne države Illinois pronašla je u selu Manchester, u kojemu živi tek oko 350 ljudi, kasno sinoć po lokalnom vremenu pronašla je u jednoj kući mrtva tijela pet osoba za koje vjeruje da su članovi iste obitelji. Svi su izrešetani hicima iz vatrenog oružja, a preživjelo je tek jedno dijete, čija dob nije objavljena.

Pročitajte i ovo Policija u Pragu nakon pokolja Tragedija u Češkoj VIDEO U pokolju u Pragu ubijeno najmanje 14 osoba, izlaze novi šokantni detalji o napadaču: Prije masakra je ubio još nekoliko ljudi, među njima i bebu? Pucnjava u Lewistonu Masovni ubojica U divljačkom pohodu ubio 18 ljudi, sad analiziraju njegov mozak: Veza s vojskom mogla bi pokazati zanimljive stvari

>> Masakr u Rusiji: Izašao iz auta, ubio dvije djevojčice i četvero odraslih

Manchester je mjestašce u široj okolici Springfielda, a policija se ubrzo nakon dojave o pucnjavi dala u potejru za još neimenovanim sumnjivcem. Ganjali su ga cestom oko dva sata, tijekom kojih su s njim razmjenjivali i vatru.

Kako javlja CBS, u konačnici su ga priveli, ali u policiji zasad ne otkrivaju u kakvoj je vezi mogući ubojica sa svojim žrtvama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene