Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pretvarajući se da im je unuka, nepoznata ženska osoba u veljači je nazvala stariji švicarski bračni par te ih uvjerila da joj pošalju 328.000 eura pomoći.


Ni ne sluteći da s druge strane slušalice nije njihov potomak, lakomisleni baka i djed otišli su u banku, podigli novac te ga predali prijatelju prevarantice, piše Emirates 24/7.

>>
Baka rodila svoju unuku

Vezani članci Dnevna svjetla obvezna su za sve vozače od 1. studenog Moguće su i kazne: MUP je poslao važnu obavijest za sve vozače, ali i bicikliste Ilustracija Pakistanac mu hakirao profil, a devet mjeseci nakon što je sve prijavio na vrata mu banula policija: "Sad sam stvarno ljut, netko za to mora odgovarati"

Da su 'olakšani' za navedeni iznos koji njihovoj stvarnoj unuci nije bio potreban za pokrivanje financijskih dugova, shvatili su tek u ožujku kada su dotičnu nazvali da bi je pitali zbog čega im se nakon traženja novca više nije javila.

Švicarska policija potvrdila je da je riječ o jednoj od najvećih prijevara takve vrste u zemlji te kako predano radi na hvatanju kriminalaca. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook