Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukobi diljem Egipta

FOTO i VIDEO: Prizori kaosa na ulicama Kaira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prosvjedi koji se u Egiptu događaju posljednjih da kulminirali su uličnim sukobima koji se danas događaju na ulicama Kaira i drugih gradova.

Do sukoba je došlo nakon što su pristaše predsjednika Mubaraka napali prosvjednike na trgu Tahrir u Kairu. Mubarakovi ljudi na sve načine pokušavaju probiti zaštitni koridor, a sukob je počeo već sinoć nakon obraćanja Mubaraka koji je rekao kako se neće odmah povući s dužnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obnova sigurnosti Egipat kreće u normalan život, obnovljen promet na trgu Tahrir Slika nije dostupna Spora tranzicija vlasti Pobuna u Egiptu se širi, vlast prijeti vojskom

>> Vojska tenkovima stala između sukobljenih strana

Do tada su provjedi proteklih dana prošli dosta mirno, a sinoć je ozlijeđeno 12 osoba. Prosvjednici nisu bili zadovoljni činjenicom da Mubarak ne namjerava odmah napustiti svoju dužnost.

Za vrijeme žestokih sukova u Kairu, u gradovima koji se nalaze u njegovoj blizini organiziraju se novi prosvjedi. Na tim demonstracijama uglavnom su prisutne žene, a radi se o mirnim prosvjedima bez prisutnosti pristaša predsjednika Mubaraka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene