Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prosvjedi koji se u Egiptu događaju posljednjih da kulminirali su uličnim sukobima koji se danas događaju na ulicama Kaira i drugih gradova.


Do sukoba je došlo nakon što su pristaše predsjednika Mubaraka napali prosvjednike na trgu Tahrir u Kairu. Mubarakovi ljudi na sve načine pokušavaju probiti zaštitni koridor, a sukob je počeo već sinoć nakon obraćanja Mubaraka koji je rekao kako se neće odmah povući s dužnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Egipat kreće u normalan život, obnovljen promet na trgu Tahrir Slika nije dostupna Pobuna u Egiptu se širi, vlast prijeti vojskom

>> Vojska tenkovima stala između sukobljenih strana

Do tada su provjedi proteklih dana prošli dosta mirno, a sinoć je ozlijeđeno 12 osoba. Prosvjednici nisu bili zadovoljni činjenicom da Mubarak ne namjerava odmah napustiti svoju dužnost.

Za vrijeme žestokih sukova u Kairu, u gradovima koji se nalaze u njegovoj blizini organiziraju se novi prosvjedi. Na tim demonstracijama uglavnom su prisutne žene, a radi se o mirnim prosvjedima bez prisutnosti pristaša predsjednika Mubaraka.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju