Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ruski predsjednik Vladimir Putin na Krimu je rado viđen gost, a nakon posjeta palači u gradu Bakčisaraju odlučio se kratko družiti s mještanima.


Vladimir Putin je palaču u Bakčisaraju posjetio zajedno s bivšim talijanskim premijerom Silviom Berlusconijem, a njegovu motoriziranu povorku je na povratku iz palače zaustavilo razdragano mnoštvo.

Vezani članci Slika nije dostupna Putin na Krim poslao napredni proturaketni sustav! Slika nije dostupna PUTIN SE NALJUTIO 'To je alarmantna vijest. Naše specijalne službe su spriječile upad skupine za sabotaže'

Ruski predsjednik odlučio je izaći iz auta te se malo podružiti s mještanima i pozdraviti ih, pri čemu je nastala erupcija oduševljenja.

Putin brani Asada: Da ne podržavamo Siriju, bilo bi gore nego u Libiji

"Putin, Putin!", može se čuti iz okupljenog mnoštva, koje ga je dočekalo kao heroja.

Podsjetimo, Rusija je 2015. godine anektirala Krim, nakon kratkotrajne invazije i praktički bez ispaljenog metka. Bio je to izravan odgovor Rusije na rušenje s vlasti Viktora Janukoviča nakon višemjesečnih nasilnih prosvjeda u Kijevu. Ukrajina traži da se ta pokrajina vrati njihovom teritorijalnom sastavu, no ako je suditi po žiteljima Bakčisaraja i načinu na koji dočekuju Putina, teško će oni pristati na to.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook