Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ustrajna do kraja

Kraljica Elizabeta u Guinnessovoj pivnici odbila pivo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska kraljica Elizabeta II. posjetila je u Dublinu poznatu pivovaru Guinness, ali je odbila kušati glasovito crno pivo tijekom te najzabavnije etape njezina povijesnog posjeta Irskoj.

Oko podneva drugog dana posjeta kraljica je stigla u 'Gravity Bar' gdje su joj objasnili postupak proizvodnje piva i tajnu stvaranja debele bijele pjene. Ali ni 85-godišnja kraljica ni njezin suprug princ Philip (89) nisu popustili iskušenju i odbili su kušati slavno pivo.

Pročitajte i ovo Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh NIZ UVREDA VIDEO Na ispraćaju kraljice neugodna scena za princa: "Andrew, ti si bolesni starac!" Lijes kraljice Elizabete stiže u London Kraljevska obitelj pogreb 19.09. Oglasio se princ Harry: "Bako, zauvijek sam ti zahvalan." Objavljene službene upute za kraljičin ispraćaj, razrađene su do najsitnijih detalja

>> Elizabeta II. doputovala u prvi posjet Irskoj

Kraljevski par najvjerojatnije je odustao od degustacije jer se posjet odvijao tijekom jutra, a i zbog 200 kalorija koliko ih ima u krigli najslavijeg piva na svijetu. Današnja pivovara i dalje se nalazi na mjestu na kojemu je 1759. osnivač tvrtke Arthur Guinness na 9000 godina unajmio zatvorenu pivovaru.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene