Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan australski par bio je uvjeren da ih je napao neki 'nindža', kad je, usred noći, kroz prozor njihove spavaće sobe iznenada upao klokan i počeo skakati po njima.


'Moja prva misao, s obzirom da sam bio napola budan, jest da je kroz prozor uletio neki nindža luđak', ispričao je lokalnim novinarima Beat Ettlin, nakon što je tri metra visok ozlijeđeni klokan u nedjelju navečer razbio prozor i provalio u kuću obitelji Ettlin u Canberri.

Vezani članci Klokan, mačka i svraka Australija je puna opasnih životinja, ali i najvećih maza na svijetu Brie Larson i Alex Greenwald (Foto: AFP) Holivudski par otkazao vjenčanje, no razlozi vjerojatno nikada neće biti otkriveni

Beat Ettlin, njegova supruga i kći, nisu se isprva snašli pa su se samo pokrili dekama, a ranjeni klokan skakao je posvuda po sobi, napravivši štetu na namještaju i ostavljajući krvave tragove po zidovima. Sljedeće što je Beat čuo bio je poziv njegova desetogodišnjeg sina Leightona koji je uplašeno vikao iz svojeg kreveta: 'Tata, u mojoj je sobi klokan!'

42-godišnji Ettlin se, u nastojanju da zaštiti obitelj, 'pohrvao' s ranjenim klokanom te ga uspio potjerati iz kuće, nakon čega je životinja pobjegla i nestala u grmlju. Nije poznato kako je klokan ozlijeđen.