Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kathy Griffin tvrdi da se bori protiv zlostavljanja i prijetnji smrću koje je primila nakon što je objavila kontroverznu sliku na kojoj se vidi kako u ruci drži odrezanu glavu američkog predsjednika Donalda Trumpa.


Na konferenciji za medije koju su sazvale američka komičarka Kathy Griffin i njezina odvjetnica Lisa Bloom, optužile su obitelj Trump da ''koriste svoju moć'' kako bi se obrušili na Griffin.

Vezani članci Donald Trump i zastava SAD-a Evo ga, vratio se! Nakon što je suspendiran s društvenih mreža, Donald Trump pronašao način za kontakt sa svojim pristašama Slika nije dostupna Fotografija Trumpovog kabineta koja je zastarjela već nakon prvih 6 mjeseci

''Ako ne ustanete, pregazit će vas. Ono što se meni događa nije se nikada dogodilo u ovoj divnoj zemlji. Predsjednik SAD-a osobno pokušava zauvijek uništiti moj život'', rekla je Griffin.

Njezina odvjetnica izvijestila je javnost da se komičarki obratila i američka tajna služba. ''Kao rezultat zlostavljanja od strane obitelj Trump, kleveće je se, prima prijetnje smrću, otpuštena je s nekoliko poslova i otkazane su pozivnice za nekoliko događaja'', rekla je Bloom.

Nakon što je objavila uznemirujuću fotografiju i dobila snažnu negativnu reakciju javnosti, Griffin se ispričala. ''Molim vas za oprost, pretjerala sam. Napravila sam pogrešku'', rekla je u videu koji je objavila na Instagramu.

Njezina odvjetnica tvrdi da komičarka nije mislila na to da bi se poruka koju je poslala fotografijom mogla protumačiti kao prijetnja smrću, javlja CNN. Sam Trump sliku smatra sramotnom, a to je i javno izrazio.

Iako se na konferenciji za novinare ispričala u suzama, rekla je da će i dalje nastaviti koristiti Trumpa kao temelj za svoj humoristični materijal. ''Ismijavat ću ga sada više nego ikad'', zaključila je.