Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlada Srbije odlučila

Jovanka Broz bit će pokopana u Kući cvijeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada Srbije odlučila je da udovica bivšeg doživotnog predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita Jovanka Broz bude pokopana u Kući cvijeća u Beogradu, koja je sastavni dio Muzeja povjesti Jugoslavije.

Na današnjoj sjednici Vlade odlučeno da se ispoštuje želja Jovanke Broz i da ona bude pokopana u Kući cvijeća, u prostoriji pored središnjeg dijela u kojem je Titov grob.

Pročitajte i ovo Sjećanje na Alekseja Navaljnog umro još 16. veljače Objavljeno gdje će i kada biti pokopan Aleksej Navaljni Lijes (Foto: Dnevnik.hr) Pa još spomenik, lijes... Ni umrijeti nije jeftino: U gradiću kraj Zagreba grobnica stoji 7000, a u biseru Dalmacije čak 84.000 kuna

>>Preminula Jovanka Broz, nekadašnja prva dama Jugoslavije

Ovakva odluka bila je očekivana nakon što su i premijer i potpredsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić i Rasim Ljajić ranije potvrdili da će vlada ispoštovati želju Jovanke Broz.

Sprovod će biti u subotu u 12 sati i bit će obavljen uz sve vojne počasti budući da je Jovanka Broz bila nositelj Partizanske spomenice, piše B92.

Udovica bivšeg predsjednika SFRJ umrla je u nedjelju 20. listopada u 11.45 sati u Beogradu u 89. godini, zbog zastoja srčanog mišića. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene