Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlada Srbije odlučila je da udovica bivšeg doživotnog predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita Jovanka Broz bude pokopana u Kući cvijeća u Beogradu, koja je sastavni dio Muzeja povjesti Jugoslavije.


Na današnjoj sjednici Vlade odlučeno da se ispoštuje želja Jovanke Broz i da ona bude pokopana u Kući cvijeća, u prostoriji pored središnjeg dijela u kojem je Titov grob.

Vezani članci Ples na lijesu Zaplesala na lijesu pokojnika, ljudi komentiraju: ''To se zove posljednji ispraćaj!'' Slika nije dostupna Iz Kuće cvijeća nestala Jovankina odlikovanja

>>Preminula Jovanka Broz, nekadašnja prva dama Jugoslavije

Ovakva odluka bila je očekivana nakon što su i premijer i potpredsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić i Rasim Ljajić ranije potvrdili da će vlada ispoštovati želju Jovanke Broz.

Sprovod će biti u subotu u 12 sati i bit će obavljen uz sve vojne počasti budući da je Jovanka Broz bila nositelj Partizanske spomenice, piše B92.

Udovica bivšeg predsjednika SFRJ umrla je u nedjelju 20. listopada u 11.45 sati u Beogradu u 89. godini, zbog zastoja srčanog mišića. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook