Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Gotovo sam to učinio da ga minimiziram. Nisam mislio da bi to bilo kompliment", rekao je Jimmy Fallon, kao odgovor na svoj neočekivani potez koji je zatekao svijet i naišao na brojne kritike na društvenim mrežama.


Ruka domaćina "The Tonight Show-a", Jimmyja Fallona, ​​nježno je protresla toupe Donalda Trumpa i izazvala snažnu reakciju gledatelja.

Vezani članci Bob Dylan (Foto: Getty Images) Bob Dylan u reklami s Jimmyjem Fallonom ne progovara ni riječ Jimmy Fallon (Foto: Getty Images) Američki voditelj Jimmy Fallon komentirao izgled hrvatskih reprezentativaca: Na meti se našli Livaković, Vida i Mandžukić

Mnogi su i prije poteza već kritizirali Fallona za "humaniziranje čudovišta", samim pozivanjem tada republikanskog kandidata na njegovu emisiju, prenosi Independent.

Fallon je dao izjavu za The New York Timesu, u kojoj se čini da je jasno svjestan promjene stava javnosti prema njemu. "Imaju pravo biti ljuti. Razočarao sam gledatelje i to je povrijedilo i moje osjećaje", kratko je komentirao.

Međutim, ne čini se kao da domaćin namjerava promijeniti svoju taktiku u bliskoj budućnosti. "Ne želim biti netko drugi i raditi stvari koje meni nisu smiješne. Samo zbog toga što me netko napada na Twitteru, neće promijeniti moj humor ili moju emisiju" izjavio je Fallon.