Ivanka Trump (Foto: AFP)
Ivanka Trump (Foto: AFP) Foto: Afp

Američki predsjednik Donald Trump rekao je u petak da je namjeravao svoju kćer Ivanku (37) postaviti na čelno mjesto Svjetske banke jer je "jako dobra s brojevima".


"Ona je rođena za diplomaciju", objasnio je Trump u razgovoru za časopis The Atlantic. "Bila bi izvrsna u Ujedinjenim narodima, na primjer".

Vezani članci Donald Trump Trump izjavio da će napustiti Bijelu kuću ako Elektorski kolegij potvrdi pobjedu Joea Bidena Karlie Kloss i Joshua Kushner Ona divna u ljetnoj haljini bez grudnjaka i s prorezima, a njen muž čija ju je obitelj odbacivala bio u drugom planu

"Da sam je imenovao, svi bi vrištali da se radi o nepotizmu, iako to nema nikakve veze s nepotizmom", dodao je.

Trump je objasnio da bi Ivanka bila izvrsna na tom mjestu jer je jako dobra s brojevima. Ivankin suprug Jared Kushner jedan je od njegovih najbližih savjetnika.

Na kraju je američki predsjednik na čelo Svjetske banke imenovao bliskog suradnika Davida Malpassa.

O svojoj najstarijoj kćeri iz prvog braka s Ivanom Trump je rekao da je "mirna i da u jako stresnim situacijama jako dobro reagira".

"Ako se jednog dana odluči kandidirati za predsjedničke izbore, bit će teško pobijediti je", zaključio je 45. američki predsjednik. (Hina)