Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se prikriva

Gdje Putin skriva svoju ljubavnicu: S gimnastičarkom (29) ima već dvoje djece?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki mediji raspisali su se o novom djetetu ruskog predsjednika Vladimira Putina. Informaciju su, kažu, dobili od povjerljivog izvora.

Ruski predsjednik Vladimir putin navodno je dobio već drugo dijete s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom. 29-godišnja Alina u studenom je rodila djevojčicu, piše New York Post, a dodaju i kako već zajedno imaju trogodišnjeg sina.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija mentalno zdravlje pati Psihijatri zabrinuti za mlade: Pacijenti su sve mlađi, raste agresija, a kliničke slike su sve ozbiljnije Vladimir Putin Natalitet u padu Putin poslao zanimljivu poruku ruskim ženama: "Sjetimo se da su naše bake i prabake imale i sedmero i osmero djece"

Ruski mediji, razumljivo, nijednom rječju nisu dali do znanja da se radi o Putinovom djetetu, no u NYPostu kažu kako su informacije dobili iz povjerljivih izvora. Ruski su mediji, čini se, naučili lekciju još 2008. godine. Tada je list Moskovski Korespondent objavio priču o Putinovim zarukama s Kabajevom, no priča je ubrzo bila povučena, a vlasnik novina ih je potpuno ukinuo. No, priča je nastavila kružiti kuloarima.

>> Maskirani specijalci upali u ured Putinova političkog protivnika

Inače, Putinova supruga Ljudmila, u javnosti nije viđena još od predsjedničke inauguracije u proljeće prošle godine. Postoje informacije kako je Putin Alinu i njihovo dvoje djece poslao u rezidenciju u Sočiju, a da je Ljudmila 'zaključana' u kući na granici s Estonijom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene