Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Rumunjskoj

Majka malenim djevojčicama kosu oprala otrovnom otopinom, u bolnici su i bore se za život

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Strašan incident dogodio se u utorak. Žena je svojim krećima glavu oprala toksičnom otopinom, zbog čega su u teškom stanju prevezene u bolnicu. Jedna je u komi, a liječnici su drugu djevojčicu oživljavali.

Dvije djevojčice starosti 3 i 4 godine iz Rumunjske završile su u bolnici u teškom stanju nakon što im je majka glavu oprala otrovnom otopinom. Jedna od djevojčica je u komi, a drugu su liječnici reanimirali.

Prema navodima policije, djevojčicama je glavu oprala majka koja je koristila otrovnu tvar. Incident se dogodio u utorak poslijepodne u općini Lungani u Iesi, a na mjesto događaja poslan je helikopter, piše Observator News

Pročitajte i ovo Tenzije na Bliskom istoku, ilustracija Velika analiza Rat bi se mogao proširiti na cijeli svijet? "Eskalacija se može spriječiti samo na jedan način"

Pročitajte i ovo Adir Tahar Pronašli je u zamrzivaču Hamasovci unakazili mladog IDF-ovog narednika i pokušali prodati njegovu glavu: "To je ludo barbarsko nasilje"

"Policijske službenike pozvala je žena i prijavila da je oprala glavu trogodišnjoj i četverogodišnjoj kćeri otopinom koja im je uzrokovala ozljede. Dvoje djece odvezla je Hitna pomoć. Provode se istrage kako bi se utvrdile sve okolnosti u kojima se incident dogodio", rekli su predstavnici policije okruga Iasi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene