Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posada poginula

Poletio iz Niša: Dronovi otkrili užasne prizore na mjestu pada zrakoplova u Grčkoj

Mjesto pada zrakoplova u Grčkoj - 1
Mjesto pada zrakoplova u Grčkoj - 1 Foto: Screenshot/Reuters
Teretni zrakoplov koji je prevozio opasan materijal srušio se u blizini grada Kavale u sjeveroistočnoj Grčkoj. Svih osam članova posade Antonova An-12 poginulo je. Dronovi su otkrili užasne prizore na mjestu nesreće.

Zrakoplov je poletio iz Niša u Srbiji i bio je na putu za Amman u Jordanu kada je pilot prijavio probleme s motorom i zatražio hitno slijetanje u grčku zračnu luku Kavala, ali avion nije uspio doletjeti i srušio se 40-ak kilometara od zračne luke.

Dronovi koje su vlasti podigle kako bi nadgledale područje na kojem se srušio avion Antonov snimili su ljudske udove i razbacanu municiju termo kamerama, piše grčki portal Protothema.

"U pitanju su školske mine čiji izvoz je dogovoren i ugovor potpisan 2021. godine sa Ministarstvom obrane Bangladeša. Na minama su se trebali obučavati pripadnici bangladeške vojske", rekao je Mladen Bogdanović, direktor tvrtke Valir.

Pročitajte i ovo Mjesto pada zrakoplova u Grčkoj - 1 POGINULA POSADA Srbija otkrila što je i za koga prevozio ukrajinski zrakoplov koji se srušio u Grčkoj: "U zraku je otrovna para. Ne otvarajte prozore i ne palite klima uređaje"

Pročitajte i ovo Hitna pomoć, Grčka, ilustracija ne zna se što je prevozio VIDEO U Grčkoj pao teretni zrakoplov koji je letio iz Srbije: "Teret tretiramo kao opasan materijal"

Svih osam članova posade je poginulo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene