Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poklon za Valentinovo

Tata malene Kiare objavio sjajne vijesti: ''Hvala vam svima, bez vas ovo ne bi bilo moguće! Volimo vas''

Dobre vijesti stižu iz Amerike! Djevojčici Kiari, koja je humanitarnom akcijom ujedinila Hrvatsku, konačno se smanjuje tumor.

Šibenčanki Kiari, koja je humanitarnom akcijom ujedinila državu, smanjio se tumor. Dobru vijest je objavio njezin otac Valentino Goršić.

''Good morning Croatia!! Dragi naši Kiaroljupci, malo pozitivnih vijesti iz San Francisca! Evo dočekali smo svi skupa konačno nešto dobro, iza nas su ponovno ne prospavane noći, puno nervoze i sve ono što MRI donosi, a ovaga puta nakon dugih sedam mjeseci magnet nam je konačno donio vijest o smanjenju tumora u svim smjerovima, doktori su oduševljeni, a mi smo presretni, dobili smo najbolji mogući poklon za Valentinovo, i predivnu vijest baš na međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti.

Kiara Goršić Kiara Goršić s obitelji (Foto: DNEVNIK.hr)

Hvala vam svima, bez vas ovo nebi bilo moguće! Volimo vas, falite nam, uskoro se vidimo tamo gdje nas srce vuče!'', kazao je sretan otac u objavi na Facebooku.

 

Podsjetimo, malenoj Kiari dijagnosticiran je iznimno rijedak zloćudni tumor na mozgu, a liječenje nastavlja u Americi. Humanitarnom akcijom su Hrvati omogućili nastavak liječenja i dali Kiari novu priliku za život.

Kiara dolazi u Hrvatsku za Uskrs

''Sve nas je ovo ugodno iznenadilo, napokon da smo doživjeli nešto pozitivno jer od početka nikada nismo primili niti jednu dobru novost, samo gore za gorim, tako da ovo vraća snagu u nas za nastavak svega!

Kiara Goršić Kiara Goršić (Foto: DNEVNIK.hr)

Kiara je zapravo stvarno dobro, normalno funkcionira, spava, jede, igra se kao da je potpuno zdrava, jedino joj je koža oslabljena od lijekova i oko je dosta loše, ali sve zlo u tome ovo najbitnije je u regresiji i to je jedino važno'', rekao je Kiarin otac za DNEVNIK.hr.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba s tumorom VIDEO Malena Kiara s obitelji krenula u SAD na liječenje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBRO SRCE ZA DJEVOJČICU Više od 150 bajkera u humanitarnoj vožnji za malenu Kiaru: Krenuli sa sjevera Hrvatske pa sve do Brodarice

Idući tjedan se vraćaju u Hvatsku, jer kako kaže otac, imaju slobodno do Uskrsa. ''Zaželila se svega kući i želja joj je vratiti se na tih mjesec i 20 dana'', zaključio je otac za DNEVNIK.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene