Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA HUMANITARNA AKCIJA

Malena Šibenčanka Kiara treba našu pomoć: "Želim živjeti!"

Aktualno Galerija Šibenik za Kiaru - 1 Šibenik za Kiaru - 1 Foto: DNEVNIK.hr Šibenik za Kiaru - 2 Šibenik za Kiaru - 2 Foto: DNEVNIK.hr Paško Rakić Paško Rakić Foto: DNEVNIK.hr Šibenik za Kiaru - 3 Šibenik za Kiaru - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Šibenik za Kiaru - 4 Galerija 1/5 >>
Djevojčica Kiara iz Šibenika treba pomoć - boluje od opake bolesti i potreban joj je novac za liječenje. Stanovnici Hrvatske već su mnogo puta pokazali što sve mogu kada se ujedine pa vjerujemo da će i Kiara dobiti novu priliku za normalan život!

U Šibeniku je održana humanitarna akcija za djevojčicu Kiaru. Ovo je samo jedan u nizu događaja kojima se želi prikupiti što više sredstava za njezino liječenje. Podsjetimo, malenoj Kiari dijagnosticiran je iznimno rijedak zloćudni tumor na mozgu, a liječenje treba nastaviti u Americi. Šibenik se tako još jednom ujedinio te su održane zabavne radionice za najmlađe.

"Imali smo klauna, imali smo razne igraonice, djeca su izrađivala crteže, ali pisala i poruke ohrabrenja našoj maloj Kiari i točno u 12 sati smo sve to skupa s balonima od helija pustili u zrak tako da je to bio jedan središnji događaj. Siguran sam da će do prosinca kroz svaki vikend i Grad Šibenik i niz civilnih udruga s područja grada Šibenika organizirati niz događanja na takav način senzibilizirati šibensku, ali i hrvatsku javnost na potrebe skupljanja sredstava za liječenje naše Kiare", rekao je Paško Rakić iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Šibenika.

Šibenčanka Kiara (6) boluje od difuznog glioma središnje linije, visokog gradusa (gradus IV). Potrebna joj je novčana pomoć za nastavak liječenja!

"Zovem se Kiara Goršić i rođena sam 22.10.2014. godine. Slavim rođendan skupa s našim Šibenskim velikanom Draženom.

Vesela sam i zaigrana curica, velikog srca i puna ljubavi za sve. Ove godine sam trebala krenuti u prvi razred osnovne škole, no opaka i okrutna bolest mi je okrenula život naopako. Krajem sedmog mjeseca mi je dijagnosticiran difuzni gliom središnje linije, visokog gradusa (gradus IV). Ja se želim boriti i borim se iz dana u dan, želim hrabro dalje koračati kroz život, jednostavno želim živjeti!

Pomozite mi da pobijedim ovu zloćudnu bolest i pružite mi priliku za život. Nemojte mene, seku, tatu i mamu ostaviti same na ovom putovanju! Vaša humanost mi može vratiti prekinuto djetinjstvo i osigurati put do ozdravljenja."

Tri su načina za pomoć.

Prvi je uplata novčanih sredstava na račun majke:

Matea Lambaša Goršić:Tekući: HR9125030073251005176

Žiro: HR8125030073151000296

Swift: VBCRHR22

Sberbank d.d.

Model HR99

Opis plaćanja: donacija za Kiarino liječenje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Noin kaputić Maleni Noa jedini u Hrvatskoj boluje od bolesti zbog koje više ne vidi na jedno oko, a sada treba pomoć kako bi otputovao u Švicarsku na liječenje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MLIJEČNA STAZA 2021. Počela UNICEF-ova utrka koja pomaže djeci s teškoćama u razvoju: Zasad prijavljeno oko 6000 sudionika

Zatim uplata na račun Crvenog križa (službeni donacijski račun):

Humanitarni račun za Kiaru:

Uplate: "Pomoć za Kiaru"

Crveni križ IBAN: HR7823900011500216860,

Model: HR02, Poziv na br – OIB uplatitelja, Inozemstvo

BIC: HPBZHR2X

Treći način je uplata na funding kampanju klikom na LINK.

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene