Obavijesti Pretražite Navigacija
Borba s tumorom

VIDEO Malena Kiara s obitelji krenula u SAD na liječenje

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 5 Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 5 Foto: Matija Habljak Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 4 Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 4 Foto: Matija Habljak Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 3 Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 3 Foto: Matija Habljak Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 2 Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 2 Foto: Matija Habljak +1 Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 1 Galerija
Sedmogodišnja djevojčica iz Šibenika Kiara Goršić poletjela je u ponedjeljak ujutro za San Francisco. U SAD-u će biti primljena na eksperimentalno liječenje koje bi joj trebalo pomoći u borbi s agresivnim tumorom na mozgu.

Malena šibenčanka Kiara Goršić prva je pacijentica izvan SAD-a koja će primiti eksperimentalni lijek ONC201. Naime, taj je lijek do sada imao uspješne rezultate kod pacijenata s njezinom dijagnozom te može produljiti život.

Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 1 Foto: Matija Habljak

Pročitajte i ovo Ana i Mate Alapić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 TERAPIJE ZA RIJETKE BOLESTI Kada je Mati postavljena dijagnoza, lijeka nije bilo: ''Govorili su nam da odustanemo, no znali smo da se vrijedi boriti"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna STRAŠNE BROJKE Pune se bolnice: U jedinicama za intenzivno liječenje popunjeno više od 80 posto kapaciteta oboljelima od koronavirusa

"Uspjeli smo!" rekla je Matea Goršić, majka Kiare Goršić, nakon što je u ponedjeljak navečer potvrđeno da će Kiara ići na liječenje u kliniku u San Francisco.

Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji Odlazak Kiare Goršić na ljecenje u SAD s obitelji - 4 (Foto: Matija Habljak)

Podsjetimo, za Kiarino liječenje ujedinila se cijela Hrvatska i pomogla obitelji da spase malenu Kiaru.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene