Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se predala

Djevojčica (8) otjerala razbojnika i vratila baki torbicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmogodišnja djevojčica u Novom Sadu uspjela je spasiti baku od razbojnika i vratiti torbu koju su joj oteli.

Djevojčica je sinoć šetala sa 66-godišnjom bakom po gradu kad im je pritrčao nepoznati mladić i baki oteo torbu, piše Blic. Na iznenađenje bake i lopova, djevojčica je potrčala za mladićem i pokušala vratiti torbu. Ovaj ju je odgurnuo i djevojčica je pala i glavom udarila u pločnik.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

No, nije se predala, već se odmah podignula, sustigla razbojnika i otrgnula mu torbu. Šokirani lopov je ipak uspio pobjeći. Djevojčica je prevezena u bolnicu gdje su joj sanirane lakše ozljede, a na cijeli neobični događaj se osvrnuo i srpski ministar obrane Dragan Šutanovac. On je preko svog Twitter profila 'vrbovao' djevojčicu za vojne redove. 'Budući pripadnik specijalnih brigada ovako rješava problem', napisao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene