Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u obitelji

Dječak zmiji odgrizao glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednogodišnji dječak koji je na podu svoje sobe pronašao zmiju, odgrizao joj je glavu.

Maleni Imad Aleeyan ima šest zubi s kojima je, očito lakoćom, zmiji 'coluber nummifer', dugačkoj 15 centimetara, odgrizao glavu, piše Time Scolonist.

Pročitajte i ovo Poskok Neočekivan napad Užas u vrtu: Ženu ugrizao poskok, primila je protuotrov pa je odvezena u bolnicu Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

'Pripremala sam mu mlijeko, a kada sam pogledala što radi on je u ustima imao zmiju', ispričala je njegova majka Ghadir Aleeyan, koja živi u izraelskom gradu Shefa'Amr.

Djed Imada Shahin kazao je kako da se dječak probudio rano ujutro nakon što mu je otac otišao na posao. Iz kreveta svojih roditelja krenuo je prema drugoj sobi, gdje je pronašao zmiju, uzeo je u ručicu i odgrizao joj glavu. Srećom, zmija nije bila otrovna.

>> Piton umalo pojeo dvogodišnjeg dječaka!

'Nije to bio lijep prizor. On je beba, nije znao što radi. Mislio je da je to igra. Ne želim da se to ikome dogodi', rekao je djed.

'Pretpostavljam da je dijete reagiralo instinktivno. Na njegovu sreću ta zmija nije otrovna, inače bi ishod mogao biti tragičan,', rekao je Eli Cohen, koji hvata zmije. Dodao je da se radi o vrsti zmije 'coluber nummifer' te da je ova bila stara oko tri godine. Ugriz te zmije često boli ali nije opasan za onoga tko nije alergičan. Ova vrsta zmije obično davi svoju žrtvu i da je 'bila veća mogla je udaviti dječaka'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene