Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porijeklom iz Srbije

Dječak (15) u šumi zadavio svoju djevojku: Njegov je otac na Uskrsni ponedjeljak nožem ubio 7-godišnju kćer

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dječak (15) ubio je svoju 15-godišnju djevojku u šumi u njemačkom Ulmu. Nakon ubojstva nazvao je policiju i priznao zločin.

Mladić Manuel (15) je u šumi u njemačkom Ulmu zadavio svoju 15-godišnju djevojku. Nakon što je u srijedu oko ponoći počinio stravičan zločin, nazvao je policiju i priznao ubojstvo.

"Ubio sam svoju djevojku", bile su riječi 15-godišnjaka kada je nazvao policiju.

Kad je hitna pomoć stigla na mjesto događaja, pronašla je beživotno tijelo 15-godišnje djevojke te ju je odvezla u bolnicu u kritičnom stanju, no djevojka je za nekoliko dana preminula.

Pročitajte i ovo Avion izgorio na aerodromu u Tokiju nakon sudara s drugom letjelicom Užas u Japanu Dvije stvari bile su presudne: Otkriveni detalji čudesne akcije spašavanja iz aviona u plamenu

Manuel je uhićen nedaleko od mjesta zločina te nije pružao otpor, a samo nekoliko dana prije ubojstva ubijena je djevojka na svojem TikTok profilu objavila zajednički video s Manuelom na kojem se vidi da se drže za ruke i ljube.

Jedan poznanik za Bild je rekao da je Manuel bio "ljubomoran i posesivan, a ona je, s druge strane, očito željela više slobode".

Manuel se nalazi u pritvoru te je u četvrtak izveden pred sutkinju, a detalji zločina još uvijek nisu poznati. Policija istražuje je li se mladi par sastao u šumi ili je Manuel tamo namamio svoju djevojku. Osim toga, provjeravaju se mobiteli žrtve i ubojice.

Otac mu je isto ubojica

Na Uskrsni ponedjeljak prošle godine Manuelov otac (41), inače iz Srbije, ubio je svoju sedmogodišnju kćer. Kako se navodi, otac je zavezao svoje najmlađe dijete te ga je izbo nožem.

Kao i sin, odmah nakon ubojstva otac je nazvao policiju i priznao svoj zločin. U studenom ga je regionalni sud u Ulmu proglasio neuračunljivim te ga je trajno smjestio na psihijatriju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokrenuta kaznena prijava Sam sebe teško ozlijedio pa lažno prijavio napad vatrenim oružjem

Otac je na sudu rekao da je intenzivno proučavao Kuran i da je zato odlučio ubiti svoju kćer.

"U jednom trenutku postalo je jasno da moram žrtvovati jedno od svoje djece za Boga", izjavio je na sudu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene