Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Teksasu

Dok je s napunjenim pištoljem pozirala za selfije: Dadilja slučajno upucala 10-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak je završio u bolnici u kritičnom stanju, a nakon operacije je stabilno i oporavlja se. Djevojka nije znala da je pištolj, kojeg je koristila kao rekvizit za poziranje, napunjen.

Dadilja (19) koja je čuvala 10-godišnjeg rođaka u stanu u Hustonu slučajno je upucala dječaka u trbuh dok je pozirala s napunjenim pištoljem i snimala selfije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna motiv još nije poznat Pucnjava u Americi: Napadač ubio petoricu djelatnika pivovare, policija pronašla i njegovo tijelo

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije poštedio ni djecu Stravične ispovijesti svjedoka masakra na Tajlandu: "Pucao je posvuda i precizno ciljao u glave žrtava"

Djevojka je pronašla pištolj u kući i pozirala s njim ne znajući da je napunjen. Oružje joj je slučajno opalilo i metak je pogodio dječaka koji je završio u bolnici u kritičnom stanju, javio je šerif. U međuvremenu je bio na operaciji i stanje mu se stabiliziralo.

"Vatreno oružje je opasno i treba se osigurati da se takve nesreće ne događaju. Snimanje selfija nije najbolja stvar koju možeš raditi s oružjem", rekao je zamjenik šerifa Thomas Gilliland za CNN.

Istraga je u tijeku, a još nije podignuta nikakva optužnica.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene