Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp

U srijedu se dogodila pucnjava u kompleksu Molson Coors u Milwaukeeju (SAD). Ubijeno je više osoba, a među njima i sam napadač.


Naoružani napadač otvorio je vatru u srijedu u kompleksu pivovare Molson Coors Beverage Company u američkom gradu Milwaukeeju. Usmrtio je petoricu zaposlenika prije nego što je i sam pronađen mrtav, objavila je tamošnja policija.

Vezani članci Prvo pojavljivanje Donalda Trumpa u javnosti nakon velikih nereda - 1 Prvo pojavljivanje Trumpa u javnosti nakon velikih nereda: "Ja ne želim nasilje. Ljudi misle da sam govorio potpuno primjereno" Policijsko vozilo u SAD-u Dok su građani slavili izbor novog predsjednika, nekoliko ulica dalje propucan je muškarac u "zoni bez policije"

U toj poznatoj tvrtki za proizvodnju piva zaposleno je više od tisuću radnika. Petorica radnika ubijena su dok su išla na posao, a policija vjeruje da je napadač djelovao sam.

Osumnjičeni je opisan kao 51-godišnji muškarac iz Milwaukeeja i nepoznato je što ga je moglo potaknuti na pokolj. (Hina)