Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječenje nastavlja doma

Chavez se vratio u Venezuelu, na Twitteru napisao: 'Hvala ti Bože!!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Venezuele, Hugo Chavez objavio je na Twitteru da se vratio u svoju zemlju nakon liječenja raka na Kubi.

U tri poruke koje su objavljene preko Twittera 58-godišnji Chavez zahvalio je kubanskom predsjedniku i bivšem vođi Raulu i Fidelu Castru koji su ga primili u zemlju na liječenje, javlja BBC. Također je zahvalio stanovnicima Venezuele za podršku koju su mu dali te je rekao da će se nastaviti liječiti u svojoj zemlji.

Pročitajte i ovo Željko Kaštelan, Povjerenstvo za izradu nacrta Nacionalnog programa pilot faza Kreće program za rano otkrivanje najčešćeg raka kod muškaraca: "Više od 20 tisuća živi s rakom prostate danas u Hrvatskoj" Slika nije dostupna 'Nemamo što reći' Kuba: Dužnosnici Južne Amerike posjetili Chaveza, o svemu šute

>> Chavez prebolio dišnu infekciju, možda se vraća za par tjedana

On je predsjednik već 14 godina, a u listopadu prošle godine ponovno je izabran na tu poziciju na mandat od šest godina. Međutim, nije prisegnuo na to mjesto jer je bio bolestan.

Na fotografiji se smije

Chavez je u Havanu na operaciju otišao 11. prosinca 2012. godine. Bila je to četvrta operacija u 18 mjeseci. Prošli tjedan venezuelanska je Vlada objavila njegovu prvu fotografiju nakon operacije. Na njoj se vidi kako se smije sa svoje dvije kćeri.

Liječenje nastavlja u Venezueli

Chavez je najavio svoj povratak u Venezuelu upravo na Twitteru gdje ga slijedi 3,9 milijuna korisnika te društvene mreže. 'Stigli smo na tlo Venezuele. Hvala ti Bože!! Zahvaljujući mojem voljenom narodu! Nastavit ćemo liječenje ovdje', napisao je Chavez. Nije poznata informacija kada se vratio niti gdje se trenutačno nalazi, niti hoće li aktivno preuzeti predsjedničke dužnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene