Obavijesti Video Pretražite Navigacija

BiH: suspendiran granični policajac zbog krijumčarenja robe iz Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelj Granične policije BiH Vinko Dumančić u utorak je privremeno suspendirao policijskog dužnosnika u postrojbi granične policije Bosanski Brod zbog pokušaja krijumčarenja robe na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu s područja Republike Hrvatske na teritorij BiH.

Nakon provedene istrage utvrđeno je da je policajac G.A. pokušao u travnju ove godine vozilom bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka s područja Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu prevesti 60 pari krivotvorenih tenisica marke "Nike", u čemu su ga spriječili carinski i policijski dužnosnici Međunarodnog graničnog prijelaza Slavonski Brod i oduzeli mu robu, priopćila je u utorak Granična policija BiH.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Navodi se kako je Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu protiv tog policijskog dužnosnika iz BiH podnijelo optužni prijedlog zbog "povrede prava industrijskog vlasništva i neovlaštene uporabe tuđe tvrtke".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene