Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična događanja u BiH

Objavljena snimka na kojoj policajac u Banjoj Luci divljački udara ženu oborenu na tlo

Prosvjed u Banjoj Luci zbog uhićenja Davidovog oca i majke (Foto: Avaz.ba)
Prosvjed u Banjoj Luci zbog uhićenja Davidovog oca i majke (Foto: Avaz.ba) Foto: Avaz.ba
U utorak su na ulice Banje Luke izađle tisuće građana kako bi podržale grupu "Pravda za Davida". Policija je blokirala centar grada, a u srijedu, uoči novog prosvjeda zakazanog za 18 sati, objavljena je stravična snimka.

Snimku je na svojem Facebook profilu objavio Adam Šukalo, bivši zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, koji je veći dio jučerašnjeg dana proveo u pritvoru.

Pročitajte i ovo Govor oca Davora Dragičevića na prosvjedu za ubijenog mu sina Davida (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ne želi otkriti gdje se nalazi Oglasio se Davor Dragičević: "Ne bojim se, na sigurnom sam. Napustio sam BiH da me ne bi likvidirali" Davor Dragičević (Foto: Dnevnik.hr) odvjetnik ne zna gdje je Raspisana tjeralica za Davorom Dragičevićem, policija će spriječiti daljnja okupljanja

Na videosnimci se vidi kako u utorak, za vrijeme prosvjeda, policija nogama cipelari ženu oborenu na tlo dok okupljeni ljudi pozivaju policajce da to ne rade.

Oko događanja u Banjoj Luci se napokon oglasio i predsjednik predsjedništva BiH Milorad Dodik.

"Moram priznati da sam šokiran scenama u kojima se jučer na Trgu Krajine vide majke s malom djecom i javno pitam sve u Republici Srpskoj, tko bi svoje dijete doveo na mjesto koje je sasvim očigledno mjesto opsežne policijske akcije?", istaknuo je predsjednik predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Roditelji ubijenog Davida Dragičevića koji traže istinu o smrti svojeg sina pozvali su sve na novo okupljanje, u srijedu u 18 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene