Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Memphis zavijen u crno

Novi masakr u Americi: U krvavom pohodu ubio četiri osobe, sve prenosio uživo na društvenim mrežama

Policija na mjestu događaja
Policija na mjestu događaja Foto: Afp
19-godišnji Ezekiel Kelly odgovoran je za novi krvavi pohod u Americi, koji je započeo u srijedu poslijepodne u Memphisu. Ubio je četiri osobe, ozlijedio dodatne tri, a cijeli je događaj prenosio uživo na svom Facebook profilu.

Nasilje vezano uz oružje u Americi ne jenjava. 19-godišnji Ezekiel Kelly je u srijedu poslijepodne zavio drugi najveći grad američke države Tennessee u crno. U krvavom pohodu u Memphisu upucao je i ubio ukupno četiri osobe, a ozlijedio je još dodatne tri.

19-godišnjak je tijek događaja uživo prenosio na svom Facebook profilu. Te su videosnimke u međuvremenu uklonjene s društvene mreže, prenosi FOX 13 Memphis.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pucnjava na cesti Krvavi obračun u Sloveniji: Mladić ubio 22-godišnjaka i ranio još troje ljudi

Pročitajte i ovo Pucnjava u Švedskoj Spirala nasilja Osumnjičeni za pucnjavu u šoping centru ima samo 15 godina: Jednu osobu je ubio, drugu teško ozlijedio

Policija je Kellyja nakon potjere privela i on se trenutno nalazi u zatvoru. Ovo je samo tužan nastavak njegove problematične povijesti, budući da je u ožujku 2021. osuđen na tri godine zatvora, ali je iz njega izašao nakon samo 11 odsluženih mjeseci.

Pokolj se dogodio šest mjeseci nakon što je Kellyju dozvoljen povratak na ulice Memphisa. "Da je gospodin Kelly odslužio punu kaznu, bio bi i dan danas u zatvoru, a četvero naših sugrađana bi i dalje bilo živo", rekao je gradonačelnik Memphisa Jim Strickland.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene