Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldo: Učinio sam nešto jako glupo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekadašnja brazilska zvijezda izrazio je jučer žaljenje i sram zbog svoje prošlotjedne bizarne avanture s trojicom transvestita u motelu u Rio de Janeiru.

Najbolji strijelac u povijesti svjetskih nogometnih prvenstava Brazilac Ronaldo (31) strahuje da je njegov ugled nepovratno narušen nakon prošlotjedne afere sa transvestitima u Rio de Janeiru.

Pročitajte i ovo USB-stick i CD Pokušaj zataškavanja? Skandal na fakultetu zbog jednog USB-a: "Očito teško podnose odluku Povjerenstva" Ilustracija Podignuta optužnica Užas u Međimurju: Konobar natjerao maloljetnika da ga oralno zadovolji, sve je i snimio

"Napravio sam veliku glupost. Moglo bi se reći da je to bila moja najgora odluka kad je u pitanju osobni život. Ova afera poprimila je neviđene razmjere i tome se pisalo širom svijeta. Bio sam izuzetno posramljen i nakon toga sam dosta plakao", izjavio je u nedjelju Ronaldo u intervjuu za televizijsku postaju Globo.

Napomenuo je da su stvari krenule loše kad se sporne večeri posvađao sa svojom djevojkom. Nakon toga odlučio je zabaviti se sa prostitutkama, no kad su stigli u motel Ronaldo je uvidio da se radi o transvestitima.

"Nisam imao pojma da su u pitanju transvestiti, to sam shvatio tek kad smo došli u motel. Želio sam što prije otići kući i rekao sam da ću im platiti cijenu koju smo dogovorili. Dvojica su prihvatila, ali treći je odbio i tražio je ogroman iznos kako ne bi slučaj dojavio medijima. Tu je počela ucjena i ja sam odlučio da ću se rađe suočiti sa situacijom, negoli da budem žrtva ucjene", rekao je Ronaldo.

Njegova djevojka bila je bijesna kad je saznala za aferu. "Kad sam joj ispričao što se dogodilo bila je bijesna i psovala je na mene. Očito je da je njoj bilo teško prijeći preko toga i oprostiti. No, kasnije mi je dala podršku, a što će dalje biti, to nitko ne zna. Sada sam u situaciji kao da mi je uragan srušio kuću i sve moram ponovno izgraditi", dodao je Ronaldo.

>> Ovo je transvestit kojeg je 'pokupio' Ronaldo!

>> Afera tansvestiti: Ronalda ostavila zaručnica, a Nike razmišlja o raskidu ugovora

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene