Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ovo je transvestit kojeg je 'pokupio' Ronaldo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andre Albertino, transvestit koji je Ronalda optužio za napad i pokušaj drogiranja, mogao bi se suočiti s optužbom za krađu i pokušaj iznude.

Ronaldo, koji se u rodnom Brazilu nalazi na oporavku od ozljede, u ponedjeljak navečer je iz jednog noćnog kluba izašao sa 3 prostitutke. Barem je tako mislio. Kada su došli u hotel i kada je shvatio da su to zapravo muškarci, svakome od njih je ponudio 1000 reala (oko 592 dolara) da odu. Dvojica syu prihvatila, no treći nije već je tražio puno više kako priča ne bi dospjela u novine. 

Pročitajte i ovo Novac Bivši poslovni partneri Oteli ga, zatočili i prijetili: Zadranin im u strahu za život prepisao nekretninu Prosvjedi u Mađarskoj - 1 Nesretni Orbanovom vladom Nezadovoljni Mađari izašli na ulice: "Ne očekujem ništa od ove vlade, neće ništa promijeniti"

>> Ronaldo optužen za napad na transvestita i pokušaj drogiranja

"Pričao sam s Ronaldom i on mi je rekao kako nije želio dati novac koji je Albetrino tražio, jer nije, kako je rekao, učinio ništa loše. Rekao mi je: "Mogu me i javno razapeti, ali zaista nisam učinio ništa loše". Albertino je bez njegova pristanka uzeo prometnu dozvolu, što se smatra krađom. Za to je predviđena kazna od 2 do 8 godina. Ako mu se dokaže i pokušaj iznude, za to djelo može dobiti od 4 do 10 godina", rekao je inspektor Carlos Augusto Nogueira.

Ronaldovu priču je potvrdila i voditeljica hotela Papillon u kojem se zbio nemili događaj. Rekla je kako je Ronaldo bio potpuno obučen i da se pokušavao riješiti prostitutki. Slično je potvrdio i konobar. Policiji je rekao kako je jedan od transvestita izašao na ulicu i vikao kako se "Il fenomeno" nije želio 'igrati'. Rekao je policiji i kako je Albertino istrgnuo telefonske žice iz zida kako bi spriječio Ronalda da pozove pomoć, te da je provalio u njegov automobil u uzeo neke stvari, uključujući i prometnu dozvolu.

Inspektor Nogueira je rekao i kako nema dokaza da je u ovaj incident bila 'upetljana' droga kako se prvotno tvrdilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene