Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Reakcija Mamića nije bila primjerena'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Politika Branka Ivankovića glupa je i nenormalna', navodno je rekao Zdravko Mamić nakon utakmice Dvoranskog prvenstva čijim je rezultatom bio nezadovoljan, a zbog čega je Branko Ivanković podnio ostavku.

Na pitanje je li ga uvrijedila ova Mamićeva izjava, Branko Ivanković je u emisiji '10 do 8' Nove TV rekao kako takve konstatacije nikome nisu ugodne.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ivanković podnio ostavku, novi trener Katanec ili Soldo? Slika nije dostupna Video: Za koga se navija u kući Branka Ivankovića?

'Jasno mi je da Zdravko često puta koristi takve fraze jer je on čovjek koji reagira s emocijama. Smatram da ni ja ni igrači nismo zaslučili nikakvu kritiku te da su oni dali koliko su mogli. To je mali nogomet. Tu nema pravila', komentirao je Ivanković Mamićevo ponašanje.

>> 'Ostavku sam podnio zbog rezultata na Dvoranskom prvenstvu'

>> Ivanković podnio ostavku, novi trener Katanec ili Soldo?

Na upit Mirjane Hrga što ga je slomilo da je donio odluku o odlasku iz Dinama, Ivanković je navo reakciju Zdravka Mamića koja nije bila primjerena.

'Nisam bio u svlačionici kad se to dogodilo jer sam imao press konferenciju. No, prema pričanju mojih suradnika, 'palo' je dosta teških riječi na račun igrača. Preko toga objektivno nisam mogao prijeći, rekao je Ivanković.

Čitav razgovor s Brankom Ivankovićem pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene