Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pranjić zabio Ajaxu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je sinoć Pranjićev Herenven izgubio od Ajaxa u doigravanju nizozemskog prvenstva za plasman u Ligu prvaka, Danijel se upisao u listu strijelaca.

Drugi najbolji igrač nizozemske lige i jedan od Bilićevih reprezentativaca upravo zbog ovakvih partija dobiva i sve veću minutažu među Bilićevim odabranicima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: Pranjić dvaput zabio, Heerenveen pregazio Ajax! Slika nije dostupna Romeo Beckham krenuo očevim stopama

Na stadionu u Amsterdamu, domaćin je i u drugom susretu pobijedio Herenven te izborio daljnje kvalifikacije za izravan plasman u Ligu prvaka. Nakon što je u prvoj utakmici bilo 2:1, jučer su na domaćem terneu slavili s 3:1. 

Ključni trenutak dogodio se u 39-oj minuti kada je isključen nogometaš Herenvena Bradley, a Ajax je poveo golom Pereza. Drugi gol dao je Romedal. A Perez se ponovno upisuje u listu strijelaca za 3:0.

Naš Danijel Pranjić donio je gostima počasni pogodak u 63-oj minuti, a bio je i najbolji igrač Herenvena. Ajax u doigravanju za Ligu prvaka sada čeka Tvente.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene